Login
Latest topics
Ukupno je: 1 korisnik/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 1 gost. /
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 19, dana čet 20 tra 2023, 05:29.
...
4 posters
Stranica 1 / 1.
...
znate me s miha, tu sam jer tamo više ne namjeravam bit a jako mi je dosadno i tako to, ne da mi se i ne volim se predstavljat pa pitajte kaj vas zanima.
Decadence- Broj postova : 28
Re: ...
hvala cure. nego, niste baš nešto aktivni XD
Nope. Mi smo to radile i znale da će propasti ali eto. ˇˇ
Za svoj hir. Treba članova samo a nema ih baš, svi samo s MiHa, a to mi dođe glupo. -.-
Za svoj hir. Treba članova samo a nema ih baš, svi samo s MiHa, a to mi dođe glupo. -.-
nema sad života za forume, meni nije jasno ni kako se mih održao živim, ali eto. jebiga, treba sve probat
Ma nama ti se ful jebe za to. XD
Meni je bitno da napravimo više od tristo postova na cijelom forumu i to je super.
A MiH se održava jer ima dosta članova i jer mnoge za taj forum vežu uspomene. Jer ima tematiku koja tu drži klince i ono nešto dobro staro forumsko što drži ove starije. ^^
Meni je bitno da napravimo više od tristo postova na cijelom forumu i to je super.
A MiH se održava jer ima dosta članova i jer mnoge za taj forum vežu uspomene. Jer ima tematiku koja tu drži klince i ono nešto dobro staro forumsko što drži ove starije. ^^
ah da, ali eto, zbog klinaca gubi starije, doći će doba kad će bit invazija klinaca i stariji će glavom bez obzira pobjeć od njihovih glupih postova i krive upotrabe interpukcijskih znakova...
(oke, ovo je sad totalno nevezano, ali - zec mi se popne na stražnje noge i onda se baci na pod, jel to normalno? :S)
(oke, ovo je sad totalno nevezano, ali - zec mi se popne na stražnje noge i onda se baci na pod, jel to normalno? :S)
kaj si rekla, preko 300 postova? još 29 zapravo 30 da bude preko tristo. zapravo sa ovim mojim 29 XD
Isuse Bože kak se smijem. >.<'
Uglavnom, slažem se s ovim vašim prijašnjim postovima. Nova ekipa otjera staru i to je uvijek tako. Ne znam kako Will izdrži. S:
Uglavnom, slažem se s ovim vašim prijašnjim postovima. Nova ekipa otjera staru i to je uvijek tako. Ne znam kako Will izdrži. S:
a nije da on baš previše posta u teme i da ih trpi. tu i tamo odgovori na neko njihovo glupo pitanje tipa kako otvoriti temu ili kako staviti avatar ili što je potpis, on uglavnom radi ove tehničke stvari na forumu i piše tu i tam neki rpg, a novi su preretardirani da to uspiju napisat. al ipak su mi najbolji ovi novi kaj si misle da su oni starosjedioci tog foruma, ona hello kity (prvo, piše se hello kitty al ok) npr. ženska posta stvari tipa "joj kak su ti novi članovi glupi blablabla a jedva da ima 100 postova. i neš je srala onoj juliji, jedinoj normalnoj novoj članici. fuj bljak zbog takvih sam ljudi ja otišla
Ja smatram da oni nisu vrijedni mog odlaska s tog foruma za koji me veže pregršt uspomena. (:
a meni ih se stvarno ne da trpit jer svaki put želim nešto prokomentirat a onda se ne bi mogla zaustavit. a i uostalom, i nova i stara ekipa na forumu je podijeljena u grupe i klanove i nije više kak je prije bilo, jbg. zlatno doba foruma je davno prošlo
dođem postat u neku malo zanimljiviju temu od "što sada radite" ili "brojanje" i sl, ali nije to nešto često, a sad mislim skroz otić jer mi je jedna osoba digla živce jako
btw - hvala
btw2 - znam
btw - hvala
btw2 - znam
Stranica 1 / 1.